0
  • Programjaink
    • 30 napos Cukor Stop! program
    • Egészségprogram
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés
Clean Eating

Clean Eating

  • Programjaink
    • 30 napos Cukor Stop! program
    • Egészségprogram
  • Receptek
  • Blog
  • Tudástár
    • Tápanyag táblázatok
    • Laktóz táblázat
    • Rost táblázat
    • Étrendek
    • Étrendtervező
    • Tápanyag- és kalóriaszámláló
    • Édesítőszerek jellemzése
    • Táplálkozási lexikon
    • Kalkulátorok
  • Kiadványaink
  • Bejelentkezés

A Clean Eating alapjai ─ A tiszta étkezés

Mi is az a tiszta étkezés? Milyen civilizációs problémák övezik az étkezést? Milyen a viszonyunk a táplálkozással? M.I.T. eszünk? Hogyan derítsem ki, hogy mi a jó nekem? Miben segít a Clean Eating?

Tovább olvasom »

Agyépítők – Hogyan gyógyítja és védi agyunkat az egészséges bélflóra – egy életen át?

Az Agyépítők c. könyv részletesen bemutatja a mikrobiomot és annak hatását az agyra. Kifejti, hogy különféle súlyos betegségek hogyan kapcsolódnak a mikrobiom zavarához.

Tovább olvasom »

A zsír titkos élete – Minden, amit a sikeres fogyáshoz tudni kell

A könyvben a szerző feltárja a zsír számos bonyolult tulajdonságát, beleértve a zsír összetételét és testi szervként való működését.

Tovább olvasom »

Milyen a jó reggeli?

Milyen reggeli jó egy egészséges szervezet számára? Mire érdemes odafigyelni? Melyek a leggyakoribb hibák a reggelik kapcsán?

Tovább olvasom »
Mediterrán csirkemell friss káposztasalátával

Mediterrán csirkemell fermentált káposztasalátával recept

A csirkemell is lehet izgalmas főétel – ezzel a jeligével érdemes hozzáállni ehhez az ízekben gazdag, mégis egészséges recepthez.

Tovább olvasom »
Étkezzünk változatosan!

Ezeket az alacsony kalóriás diétás ételeket ajánljuk

Ezeket az alapanayagokat javasoljuk fogyasztásra, ha diétázol! Fehérjében, vitaminban, ásványi anyagban és rostban gazdag ételek!

Tovább olvasom »
A gomba értékes tápanyagokat tartalmaz

Megmutatjuk, mi mindenre jók a gombák!

A gombák jót tesznek a csontjainknak, csökkenthetik a koleszterinszintet, de még a vérnyomásunknak is kedvezhetünk velük.

Tovább olvasom »
A tonhal óvja a szívet

A tonhal csodát tesz, de érdemes mértékkel fogyasztani

A tonhal létfontosságú zsírokat tartalmaz, így képes csökkenteni a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatát.

Tovább olvasom »
Az áfonya értékes gyümölcs

A diétás étrend kiegészítője: áfonya

Kevés kalória, magas tápérték: ez bizony az áfonya. Antioxidánsai révén az egyik legértékesebb gyümölcsünk. Együnk belőle gyakran!

Tovább olvasom »
Oldal1 Oldal2 Oldal3 Oldal4 Oldal5
  • Rólunk
  • Impresszum
  • Adatkezelés
  • ÁSZF
  • Médiaajánlat