
Mivel édesítsünk? – édes ízélmény, egészségesen
Cukrokat nem alkalmazunk a Clean Eating recepteknél, viszont cukorhelyettesítőket, édesítőszereket viszont igen. Milyen lehetőségeink vannak?
Cukrokat nem alkalmazunk a Clean Eating recepteknél, viszont cukorhelyettesítőket, édesítőszereket viszont igen. Milyen lehetőségeink vannak?
A méz ősidők óta az étrendünk fontos részét képezi. Méregtelenít, segíti a vérképzést, de immunerősítésre és megfázás ellen is bevethető!
A hosszú tél után jólesik újra színes, friss zöldségekkel teli fogásokat készíteni. A kora tavaszi zöldségeink egyik a hónapos retek, amely igazi vitaminbomba és szinte pillanatok alatt tápláló fogást lehet készíteni belőle.
Őszi gránátalma saláta, Mutatunk egy szuper receptet, aminek a legbonyolultabb része a gránátalma megtisztítása lesz.
Unod a reggeli zabkását? Próbáld ki a kuszkusz kását, nem fogsz csalódni! Elsőre talán szokatlannak tűnik, de nagyon finom!
Sóskafőzelék. Negatív marketingjét valószínűleg a gyermekkorban szerzett tapasztalatok táplálják. Pedig nagyon finom, ráadásul még egészséges is.
Kókuszlisztes banánkenyér. Finom, foszlós tészta. Édes fahéjas-banános ízvilág.
Ázsiai marhaszelet mangósalátával. szaftos marhaszelet mellé egy trópusi/ázsiai ízű különleges salátát készítettünk mangóval, rukkolával.
Grill lazac zöldségropogóssal. Egy szénhidrátban szegény, proteinben és egészséges zsírokban gazdag, gourmet fogást hoztunk ma nektek lazaccal