7 komfortétel, amivel kirobbanó formába lendülhetsz ősszel is!

Ősszel egy kicsit mindenki leereszt. A hőmérséket-ingadozások, a korai sötétedés és a véget nem érő esőzések miatt sokan a legszívesebben ki sem kelnének a meleg paplan alól. És akkor még nem beszéltünk a vírushelyzet miatti szorongásról és a különféle hétköznapi stresszhatásoktól…

Ilyenkor az ember különösen laktató, ízletes komfortételeket kíván: olyan fogásokat, amelyeket könnyű elkészíteni, mégis nagyon finomak. Sokan megkívánjuk ősszel a különféle tésztaételeket, pizzákat – és a cukorbomba süteményekből is gyakran többet fogyasztunk a kelleténél.

Aminek az eredménye gyakran egy bőrből és zsírból készült úszógumi – strandszezon nélkül… Ennek következtében sokan elkeserednek… és bánatukban még többet esznek.

Szerencsére ez a veszély nem fenyeget minket, ha követjük a Clean Eating alapelveit, és tiszta, organikus összetevőkből készült fogásokat fogyasztunk, mesterséges tartósítószerek, ízfokozók, adalékanyagok, káros vegyszerek és hidrogénezett zsírok nélkül.

Mivel a tiszta táplálkozás lényege, hogy finom, laktató egészséges ételek kerüljenek tányérunkra, rengeteg ínycsiklandó komfortkajával dobhatjuk fel a borús napjainkat – bűntudat és zsírfelesleg nélkül.

Íme 7 Clean Eating recept, hogy megkönnyítsd a nehéz őszi napokat!

Kezdjünk egy tuti desszerttel – a sajttortát szinte mindenki szereti, kivéve mérlegünket. Viszont ha ezt az ínycsiklandó Clean verziót választjuk, az édes élmények mellé nem kapunk felesleges kalóriákat:

A klasszikus Carbonara spagetti nem tartozik a könnyű ételek közé, de ha kedveljük az olasz konyha mesterművét, akkor a Clean változattal bűntudat nélkül kielégíthetjük tésztavágyunkat:

Az őszi esték sokunknak az olvasásról, filmezésről, sorozatnézésről szólnak – ezekhez a tevékenységekhez pedig jól jön valami rágcsa, nem? Ha ropogtatnivalóra vágyunk, ez a Clean csipsz tuti választás:

Nem túlzás kijelenteni, hogy a pizza a legnépszerűbb ételek egyike. Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti az olasz kemencés csodát – viszont az is tény, hogy nem tartozik a legegészségesebb ételek közé. Vagy mégis? Tegyünk próbát ezzel a finom Clean verzióval:

Tuti lifehack: együnk jégkrémet ősszel!

Ha egy kis nyári hangulatra vágyunk, miért ne dobhatnánk fel a napot a nyár ízeivel? Szerencsére nem kell túlcukrozott kalóriabombákkal mérgezni szervezetünket – ezzel a Clean jégkrém recepttel tuti nem lőhetünk mellé, ha kedveljük a gyümölcsöket:

Irány Mexikó!

Eléggé felháburritó lenne, ha Clean Eatingre váltva nem ehetnénk mexikói ételeket – szerencsére korántsem ez a helyzet! Ráadásul a vegánoknak sem kell lemondaniuk a sombrerós nép finomságairól, ha kipróbálják ezt az egészséges vegán burritót:

Végül pedig zárjunk egy újabb desszerttel – az amerikai rendőrök kedvencével, csak épp egészséges, Clean verzióban. Fánkra fel!

És ez csak 7 recept volt a több mint 300 közül!

Próbáld ki a Clean Eating Életmódprogramot – most 90 Ft-os bevezető áron!

? 300+ egészséges, finom recept – hetente újabbakat küldünk
? Kipróbált, bevált mintaétrendek

? 5 db e-könyv, összesen több mint 15.000 Ft értékben!

? Hetente több Clean Eating cikk, hogy motivált maradj!

Kattints, és regisztrálj: https://bit.ly/eletmodprogram-90-ft-ert

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Olvass további hasznos tartalmakat: