Tudatos táplálkozás

Írásainkkal abban segítünk, hogy többet tudj meg a tiszta táplálkozásról! Lényegre törő cikkek az egészséged és külalakod formálásért.

Clean Eating - étkezz tisztán, eddz mocskosul!

5 szuper Clean Eating recept az őszre

Akármennyire is fáj ezt kijelenteni, a naptár szerint beköszöntött az ősz. Szerencsére rengeteg jó dolog van ebben az évszakban is – például ez az öt fantasztikus őszi étel, amiket te is tutira imádni fogsz!

Mennyi az annyi? – Naponta hányszor érdemes étkezned?

Mindenki hallotta már a régi mantrát: naponta ötször-hatszor együnk kis adagokat, mert így sokkal gyorsabb lesz az anyagcserénk. De vajon tényleg így van? Új cikkünkből kiderül, hányszor érdemes étkezned naponta, ha formába lendülnél.

5 kedvenc könnyű nyári Clean Eating ételünk

A nyár a könnyedségről szól: a könnyű ruhákról, a szabadság könnyű napjairól – és a könnyű ételekről. Ilyenkor érdemes kicsit félretenni a nagyon nehéz fogásokat, amelyek elfogyasztása után garantáltan beüt a posztprandiális fáradtság – ismertebb nevén a Kajakóma. Próbáljuk meg kímélni kicsit...

A kedvenc ételeid – Clean verzióban

Az egészséges életmód nem jelenti, hogy le kell mondanod az élvezetekről. Ha tisztán táplálkozol, a legfinomabb ételeket eheted – íme néhány szuper recept!