Tudatos táplálkozás

Írásainkkal abban segítünk, hogy többet tudj meg a tiszta táplálkozásról! Lényegre törő cikkek az egészséged és külalakod formálásért.

Clean Eating - étkezz tisztán, eddz mocskosul!

Balzsamecetes sült zöldségek és gyümölcsök

Egy újabb egészséges ínyencség szezonális zöldségekből, gyümölcsökből! A nyári hőségben könnyű salátákra, lédús gyümölcsökre vágyik az ember. Viszont ahogy beköszönt az ősz és hidegebb lesz az idő, egyre jobban kívánjuk a színes, tápláló ételeket, amelyek energiával töltenek fel és melegséggel...

5 szuper étel a stressz és a szorongás ellen

Idén mindenki stresszel. Most különösen oda kell figyelnünk rá, hogy megerősítsük immunrendszerünket, és gondoskodjunk testi-lelki jóllétünkről. Íme 5 étel, amivel legyőzheted a stresszt és a szorongást!

5 szuper Clean Eating recept az őszre

Akármennyire is fáj ezt kijelenteni, a naptár szerint beköszöntött az ősz. Szerencsére rengeteg jó dolog van ebben az évszakban is – például ez az öt fantasztikus őszi étel, amiket te is tutira imádni fogsz!

Mennyi az annyi? – Naponta hányszor érdemes étkezned?

Mindenki hallotta már a régi mantrát: naponta ötször-hatszor együnk kis adagokat, mert így sokkal gyorsabb lesz az anyagcserénk. De vajon tényleg így van? Új cikkünkből kiderül, hányszor érdemes étkezned naponta, ha formába lendülnél.