Egy szénhidrátban szegény, proteinben és egészséges zsírokban gazdag, gourmet fogást hoztunk ma nektek lazaccal, de most kivételesen nem is a lazacon van a hangsúly, sokkal inkább a köreten. A vöröskáposztából és répából készült zöldségropogós ugyanis méltó garnírungja a halak királyának. Az ételhez egy könnyed salátát ajánlunk még a halhoz illő rozéval spékelt öntettel. Nem egy olcsó étel és nem is a legkönnyebb elkészíteni, de a gurmé fogások már csak ilyenek 🙂 Ajánljuk különleges alkalmakra, romantikus vacsorákra.

Grill lazac zöldségropogóssal
Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!