Lisztmentes pizza

A pizza az egyik legkedveltebb étel a világon. Nem hiába, végtelen számú ízesítésben készíthető és viszonylag egyszerű elkészíteni. Kivéve, ha kerülöd a glutén, akkor a megfelelő tészta elkészítése bizony elég nehézkes. Mi ugyan már hoztunk pár receptet, mint például ezt a karfiolból készült pizzatésztát, de most sikerült elkészíteni egy újabb alternatívát, ami a korábbiakkal alaposan felveszi a versenyt. Ez a tészta nem levegős és egyáltalán nem morzsálódik, sőt meglepően rugalmas, így garantáltan nem fog szétesni. A gluténmentes csodatészta azonban szénhidráttól és zsírtól nem mentes, így fogyasztását leginkább ebédidőben javasoljuk.

egészséges pizza házilag

Lisztmentes pizza

A pizza az egyik legkedveltebb étel a világon. Viszonylag egyszerű elkészíteni. Kivéve, ha kerülöd a glutén, akkor a megfelelő tészta elkészítése bizony elég nehézkes. Sikerült elkészíteni egy tésztát, ami nem levegős és egyáltalán nem morzsálódik, sőt meglepően rugalmas, így garantáltan nem fog szétmállni. 
Előkészület: 40 minutes
Elkészítés: 40 minutes
Típus: Főétel, Snack
Konyha: Klasszikus, Nemzetközi, Olasz
Tálalás: 8 szelet
Kalória: 269kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 90 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

pizza házilag

Olvass további hasznos tartalmakat:

Egészséges félelem?

Azért változtatunk az életmódunkon, mert egészségesebbek szeretnénk lenni, vagy mert valamilyen félelmünket, szorongásunkat akarjuk így feloldani? Mi a bennünk lakozó félelem táplálója?

Elolvasom