“Mindenmentes” nyers torta

 Ahogy a nevében is van mindenmentes torta! Sokan a kifejezéssel nincsenek tisztában, ezért nekünk mondjuk, hogy ebben a receptben nincs sem laktóz, sem glutén, nincs benne hozzáadott feldolgozott cukor, semmilyen állati eredetű alapanyag és semmilyen mesterséges alapanyag sem. Azaz mindenkinek megfelel aki ezekre érzékeny, tisztán- vagy akár vegán módon szeretne táplálkozni. Ellenben nem egy kifejezetten diétás desszertről van szó, mert majdnem annyi energiát tartalmaz, mint a nem mindenmentes társai, ezért fogyasztását f csak visszafogottan ajánljuk. Na de ennyit az okoskodásból, lássuk a szuper mindenmentes receptet:

vegan torta

Mindenmentes, nyers torta

Előkészület: 50 minutes
Elkészítés: 50 minutes
Típus: Desszert
Konyha: Francia, Gourmet, Klasszikus, Nemzetközi
Tálalás: 12 szelet
Kalória: 252kcal

Ezt a receptet a Clean Eating Program részeként ingyen letöltheted! Nem vagy még tag? Próbáld ki most, egy hétre csak 990 Ft-ért! 300+ egészséges recept, 5 db e-könyv és tudástár vár rád! Kattints ide, és csatlakozz most az Életmódprogramhoz!

Nature

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Tartalmainkat először hírlevél-olvasóinknak küldjük el. Iratkozz fel, hogy elsőként kapd meg leveleinket!

Olvass további hasznos tartalmakat:

A nagy rostmustra

Mik is azok a rostok? Minden rosttípusnak megvan a maga egyedi szerkezete és hatása az emésztőrendszerre és az egészségre. Pontosan milyen szerepük van? Lássuk!

Elolvasom