Egészséges félelem?
Azért változtatunk az életmódunkon, mert egészségesebbek szeretnénk lenni, vagy mert valamilyen félelmünket, szorongásunkat akarjuk így feloldani? Mi a bennünk lakozó félelem táplálója?
Azért változtatunk az életmódunkon, mert egészségesebbek szeretnénk lenni, vagy mert valamilyen félelmünket, szorongásunkat akarjuk így feloldani? Mi a bennünk lakozó félelem táplálója?
Szinte már minden kész és félkész termékben, feldolgozott vagy csomagolt élelmiszerben megtalálhatók az E-számok. Miért van ezekre szükség? Szükség van egyáltalán? Hogyan lett életünk része a szinte megszámlálhatatlan mennyiségű adalékanyag?
Dr. Jason Fung könyve választ ad a rákot övező rengeteg kérdésre: mi is az a rák? Genetikailag öröklődhet? Mivel áll szoros kapcsolatban? Hogyan lehet megfékezni a terjedését?
A könyvben a szerző feltárja a zsír számos bonyolult tulajdonságát, beleértve a zsír összetételét és testi szervként való működését.
Hogyan hat táplálkozásunk az idegrendszerünkre? Milyen a kapcsolat van a bélflóra és az immunrendszer között?
Mi a szezonális étkezés, és miért fontos eszerint táplálkozni? Mi az, amire szezonálisan a legnagyobb szüksége van a szervezetünknek?
Mi történik az emberi szervezet emésztőrendszerében? Lebilincselő igazságok a lenyeléstől az emésztésig.
Hogyan kezdjünk el fogyni anélkül, hogy nagy erőfeszítéseket tennénk? Brian Wansink könyének összefoglalójából megtudod.
Ha meglátjuk, vagy meghalljuk ezt a szót, hogy zsír, akkor általában az ellenkező irányba kezdünk el futni. Pedig egyáltalán nem kellene!