E-book: 77 jótanács a tiszta táplálkozásért

77 jótanács a tiszta táplálkozásért,diétás e-book

Mi tudjuk mi az, ami a fejedben jár és meg is válaszoljuk! 2016 októberében több, mint 200 konzultáció után a leggyakrabban feltett kérdésekből állítottuk össze ezt az e-könyvet. A 77 jótanács valójában olyan rövid kérdések és válaszok válaszok gyűjteménye, melyeket Ti a leggyakrabban kérdeztetek. Írásakor törekedtünk a tömör, egyszerűen érthető nyelvezetre és arra, hogy mindez motiválóan hasson. Ha kezdő vagy a tudatos táplálkozásban, akkor ez a füzetke életmentő lehet számodra, mert segít eligazodni az útvesztőben legyen a célod akár az alakformálás, akár az egészséges fejlesztése.

Terjedelem: 77 kérdés és válasz, 19 A/4 méretű oldalon.

Formátum: Ipad-re és Androidra optimalizált .pdf (768*1024), valamint .epub formátum.

Ára: 1.790 Ft. A letöltés a Prémium és VIP tagjaink számára, a többi e-bookkal együtt ingyenes. (Kattints ide a tagságért.)

A vásárlás megkezdésével elfogadod az ÁSZF feltételeit.

A vásárlás további lépései:
1. Kattintás után Paypal rendszeren keresztül fizethetsz Paypal fiók, vagy bankkártya segítségével.
2. Sikeres fizetés után a rendszer visszairányít a letöltő oldalra, valamint egyedi letöltő linket generál, amit automatikusan küld a megadott Paypal email címre. (Amennyiben nem, kérlek nézd át spam és promóciók mappákat!)
Bármilyen segítségre, információra van szükséged állunk rendelkezésedre az info@cleaneating.hu címen, vagy a +3630/7118807 tel számon.