![Étkezzünk változatosan!](https://cleaneating.hu/wp-content/uploads/2022/08/pexels-locrifa-7115039-700x467.jpg)
Ezeket az alacsony kalóriás diétás ételeket ajánljuk
Ezeket az alapanayagokat javasoljuk fogyasztásra, ha diétázol! Fehérjében, vitaminban, ásványi anyagban és rostban gazdag ételek!
Ezeket az alapanayagokat javasoljuk fogyasztásra, ha diétázol! Fehérjében, vitaminban, ásványi anyagban és rostban gazdag ételek!
A gombák jót tesznek a csontjainknak, csökkenthetik a koleszterinszintet, de még a vérnyomásunknak is kedvezhetünk velük.
A tonhal létfontosságú zsírokat tartalmaz, így képes csökkenteni a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatát.
A méz ősidők óta az étrendünk fontos részét képezi. Méregtelenít, segíti a vérképzést, de immunerősítésre és megfázás ellen is bevethető!
Kevés kalória, magas tápérték: ez bizony az áfonya. Antioxidánsai révén az egyik legértékesebb gyümölcsünk. Együnk belőle gyakran!
A vörös húsok remek fehérjeforrások, ráadásul tele vannak B-vitaminnal, cinkkel és vassal. A marha, a disznó és a bárány a legnépszerűbbek.
A cukkini 95 százaléka vízből áll. Tele van ásványi anyagokkal és vitaminokkal, ráadásul rendkívül alacsony a szénhidráttartalma.
A bőrünk, a szemünk és a csontjaink egészségéért más és más szerves vegyületek járulnak hozzá. Íme, ezeket érdemes tudni a vitaminokról!
Az egres védi a szív egészségét, támogatja az agy működését, de még a vércukorszint stabilizációjáért is sokat tehetünk vele.